fbpx

KARPATEN MEAT GROUP LA EDIȚIA 2018 A TÂRGULUI DE CARIERE CLUJ GLOBAL

În 17-18 aprilie, echipa Karpaten Meat Group va fi prezentă la Târgul de Cariere Cluj Global care anul acesta ajunge la cea de-a 24-a ediție! Evenimentul de la Sala Polivalentă va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 80 de companii din diferite arii de activitate.

 

Cei interesați de obținerea unui loc de muncă pot, prin participarea la acest eveniment, să interacționeze direct cu potențialii angajatori, să prospecteze piața în domeniile de interes și chiar să aplice la posturile atractive.

 

Prezența la acest târg este importantă, atât pentru noi, cât și pentru cei interesați de un loc de muncă în domeniul în care activează compania noastră. Dorim să ne dezvoltăm și de aceea suntem mereu în căutarea unor oameni noi, care doresc să se realizeze pe plan profesional.

 

Karpaten Meat aduce oportunități de angajare în fermele de lângă Sibiu, pe posturi ca inginer zootehnist, nutriționist pentru animale, medic veterinar sau agent de vânzări. Prin acest târg candidații interesați pot găsi oportunități de job în domeniul agriculturii/zootehniei, dar nu numai. La împlinirea celor 10 ani de activitate cu succes, fiind în continuă creștere, grupul își dezvoltă treptat departamentele.

 

Ca și companie focusul nostru constă în găsirea de soluții optime pentru clienții noștri atât fermieri, companii, instituții, cât și consumatori finali. Realizăm că avem succes în relația cu clienții atunci când avem succes în relațiile dintre noi, angajați ai companiei, parteneri în dezvoltarea acesteia.

 

Dacă vrei să lucrezi într-o companie multinațională cu experiență în domeniu, dar şi pe piața muncii, într-un mediu de lucru tânăr şi dinamic, haide la târg și aplică la unul dintre posturile disponibile. La Karpaten Meat vei avea un pachet de beneficii atractiv (salariu motivant în funcție de performanțe, prime, zile de concediu suplimentare în funcție de vechimea în companie, etc), oportunități de dezvoltare personală și profesională, training-uri și cursuri de formare.