fbpx

OFERTA KARPATEN MEAT GROUP LA AGRARIA 2018 ȘI PROGRAMUL DE FINANȚARE AGRICOVER

Ȋn perioada 19-22 aprilie, are loc târgul   Agraria 2018   iar cu aceasă ocazie   Karpaten Meat Group   lansează o   ofertă  pentru fermierii interesați de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus sau de creșterea afacerii deținute.

 

30 de vițele apte de montă, cu genetică mixtă + un taur rasa Angus 66,000 euro, cu TVA inclus

 

Pentru fermierii interesați de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus, achiziția unui grup de bovine reproducție reprezintă o investiție valoroasă de viitor. În parteneriat cu Agricover, Karpaten Meat Group a pregătit programul de finanțare ”creditul Angus” ce va oferi tuturor fermierilor suport atât pentru achiziția de animale, cât și pentru acoperirea cheltuielilor curente din fermă (hrană, îngrijire medicală, utilități…). Avantajele unui astfel de program aduc posibilitatea unei finanțări rapide și sigure, cu rambursare flexibilă.

 

 

Iată oferta de creditare Agricover:

  • se acordă simplu și rapid, fără birocrație
  • formulă de rambursare flexibilă, scadențar corelat cu cash-flow-ul generat de valorificarea producției, încasarea subvenției sau în funcție de calendarul fătărilor
  • finanțare pe o durată de până la 5 ani, cu posibilitate de grație pentru primul an
  • avans începând cu 10%
  • garantare cu animalele finanțate și cu contractul de vânzare tăurași

Mai multe detalii despre aceasta puteți afla AICI

 

Pe toată perioada târgului, la standul Karpaten Meat Group, echipa noastră va fi prezentă pentru a oferi celor interesați informații despre oferta lansată și despre posibilitatea de finanțare Agricover. Noi am dat startul business-ului cu bovine de carne ANGUS în România. Alătură-te celei mai mari rețele de Angus și devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvoltă împreună cu Karpaten Meat.

 

Toate bovinele din ferma de pe Valea Hârtibaciului sunt vaccinate și testate la zi, libere de IBR  și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). De asemenea, toate animalele sunt eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la ANT (ajutor național tranzitoriu).

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.