fbpx

Echipa Karpaten Meat prezentă la târgul Agriplanta

Un nou eveniment așteaptă prezența echipei Karpaten Meat Group, în cursul acestei săptămâni, între 17-20 mai. De data aceasta drumul ne duce la Fundulea, în județul Călărași, spre târgul Agriplanta – ”cea mai mare expoziție în câmp” după cum spun organizatorii DLG Intermarketing.

 

Este primul an în care acest târg, până acum dedicat exclusiv agriculturii, va asimila și domeniul zootehniei, punând pe harta crescătorilor de animale încă o întâlnire valoroasă și o oportunitate de a se întâlni cu cei interesați să dezvolte o afacere în această direcție.

 

Pe parcursul celor 4 zile, reprezentanții Karpaten Meat Group vă vor aștepta la standul dedicat, din cortul de zootehnie, cu informații despre noile noastre programe și moduri de susținere a fermierilor parteneri, dar și cu detalii despre programul de finanțare disponibil în parteneriat cu Agricover.

 

Suntem mereu în căutarea unor noi parteneri așa că dacă doriți să aflați mai multe informații o puteți face căutând standul Karpaten Meat Group din cadrul târgului. Vă așteptăm!