fbpx

ECHIPAMENTE TEHNICE ÎN FERMA ANGUS– IMPORTANȚĂ ȘI RECOMANDĂRI

În fermele Angus, ca în orice alte afaceri agricole, buna desfășurare a activității depinde de toate implicațiile unui management corect. Pas cu pas și element cu element se construiește o rețea de bază care pune ferma în funcțiune și îi asigură o eficiență maximă, cu costuri scăzute de mentenanță. Indicat pentru cei ce activează în acest domeniu este ca pe lângă importanța geneticii deținute să înțeleagă impactul pe care organizarea fermei îl are asupra activității zilnice de întreținere a efectivului și implicit asupra profitabilității.

 

Aici își spune cuvântul achiziția unor dotări tehnice adecvate, care și-au testat și dovedit utilitatea în timp.

 

Pe lângă programele cunoscute oferite de ferma Karpaten Meat (programul de parteneriat de achiziție a produșilor, programul de finanțare, programul de rezervare a gestantelor si cel de achiziție a reformelor), susținem fermierii parteneri și cu necesitățile tehnice recomandate pentru un management profitabil.

 

Recomandăm și oferim aceleași dotări tehnice pe care noi le utilizăm, testate de-alungul celor 10 ani de activitate si care au făcut față testelor stricte la care au fost supuse. Tot pe baza acestor articole tehnice, avem și posibilitatea de a sprijini fermierii interesați în aplicarea pentru proiecte europene.

 

Propunerea noastră de necesar tehnic este adaptată la fiecare caz în parte, ținând cont de caracteristicile și nevoile fermelor partenere și de efectivul acestora, oferta fiind bazată pe minimul necesar recomandat per numere de capete deținute.

 

Având experiența anilor de activitate și know-how-ul creșterii unei ferme cu bovine Angus, cunoaștem dificultățile acestui tip de business și venim în întâmpinarea antreprenorilor curajoși care recunosc potențialul încă ridicat al țării noastre și îl valorifică.