fbpx

TOAMNA SE NUMĂRĂ GESTANTELE CARE AU FOST REZERVATE DE ACUM!

Pășunile ecologice ale României, cunoștințele populației rurale și creșterea potențialului pentru bovine de carne se adaugă listei de motive pentru care un business în acest domeniu poate fi foarte rentabil pentru fermierii români.

 

Activitatea oricărui fermier este ciclică, an de an acțiunile necesare pentru întreținerea efectivului și creșterea acestuia sunt dictate de sezon și de fluctuația pieței. Un management eficient si rentabil presupune pe lângă cunoașterea în detaliu a caracteristicilor rasei, o cunoaștere și o intuiție a pieței de schimb, a posibilităților de tranzacționare și a disponibilității semestriale a animalelor.

 

Perioada toamnei este marcată de cererea ridicată pentru bovine gestante. Animalele din rasa Aberdeen Angus sunt recunoscute pentru multiplele avantajele generate de adaptabilitatea lor crescută la condițiile de trai, rezistând pe pășuni la temperaturi extreme, atât ridicate, cât și de ger. Acest lucru și ușurința de fătare a vițeilor în primăvară, face ca achiziția gestantelor în lunile septembrie și octombrie să fie în apogeu.

 

Tocmai acesta este motivul pentru care fermierii care doresc să-și completeze efectivul la toamnă, trebuie să își pună la punct încă de acum planul de achiziție și să își rezerve numărul de gestante dorite.

 

Cum funcționează programul de rezervare a bovinelor gestante?

Calculează numărul de gestante dorite și rezervă-le de acum, prin comandă.

Achită avansul de rezervare, pentru a te asigura că vei avea la toamnă bovinele.

În lunile septembrie/ octombrie selectează animalele, direct din ferma noastră, înainte de livrare.

 

 

Pentru detalii despre aceasta nouă oportunitate, ne puteți contacta la adresa de e-mail   info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul   0269/ 232 977.