fbpx

Creditul de finanțare pentru fermierii crescători de bovine Angus

Rasa Aberdeen Angus este una dintre puținele rase de bovine din România, crescute special pentru carne. Acest lucru are efecte benefice atât din punct de vedere al produsului finit, cât și din punct de vedere al rentabilității înființării și dezvoltării unei ferme Angus.

 

Evoluția acestui tip de afacere a fost spectaculoasă, ajungând în 10 ani de la primele capete aduse în România, de Karpaten Meat Group, la un nucleu total de peste 30,000 de capete în toată țara. Potențialul este încă ofertant în condițiile în care doar 15 capete de bovine se hrănesc de pe 100 de hectare autohtone, în timp ce în Irlanda, spre exemplu, există 130 de capete pentru 100 de hectare.

 

Anul acesta, împreună cu Agricover, am lansat un program de finanțare pentru fermierii interesați de începerea unei afaceri cu bovine Angus sau cei doritori de extindere. Acesta este asigurat de singura instituție non-bancară, specializată exclusiv în finanțarea agriculturii și zootehniei românești și vine ca o soluție simplă și sigură, ce acoperă costurile de investiție, atât pentru achiziția de animale, cât și pentru cheltuielile curente din fermă – hrană, îngrijire medicală, utilități, etc.

 

Credit pentru investiții – Creditul Angus creat special în parteneriat cu Karpaten Meat

Finanțare pornind de la 66.000 euro pentru achiziția a 30 de vițele și un taur Angus pentru reproducție sau 25 de juninci gestante.

Avantaje:

– simplu și rapid, fără birocrație

– formulă de rambursare flexibilă – scadențar corelat cu cash flow-ul generat de valorificarea producției, încasarea subvenției sau calendarul fătărilor

– finanțare pe o durată de până la 5 ani, cu posibilitate de grație pentru primul an

– avans începând cu 10%

– garantarea cu animalele finanțate și cu contractul de vânzare tăurași

Acest sprijin de creditare este dedicat exclusiv pentru achiziția de bovine Angus în cadrul programelor de parteneriat Karpaten Meat.

Pentru mai multe informații contactează reprezentantul agrociver din zona ta! Găsești toate contactele AICI

 

De la începutul activității fermei noastre, unul dintre obiectivele principale a fost sprijinirea fermierilor crescători de bovine Angus. În acest sens am dezvoltat pe parcursul anilor diverse programe dedicate partenerilor Karpaten Meat Group, ce oferă oportunități de dezvoltare și siguranță într-o piață fluctuantă.

 

Află toate detaliile despre programele de parteneriat disponibile în ferma Karpaten Meat Group, contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.