fbpx

Programul de leasing tauri își demonstrează importanța

La o lună de la lansarea programului de leasing tauri, destinat partenerilor Karpaten Meat Group, 14 tauri Aberdeen Angus au fost livrați către ferme din toată țara, unii dintre acești fiind deja utilizați în grupuri de montă.

 

Iată, fermierii au înțeles beneficiile majore aduse de acest program dar mai ales au înțeles importanța utilizării unei genetici de top pentru a mări efectivele deținute și a crește în același timp valoarea exemplarelor din generațiile următoare. Indiferent de dimensiunea fermei deținute, partenerii fermei noastre au apelat la această oportunitate de achiziționare a taurilor pentru a introduce o nouă linie genetică în efectivul deținut și a îmbunătăți diferite caractere ale rasei deținute.

 

Încă 4 exemplare deja au fost deja selectate și urmează să fie livrați în cel mai scurt timp și încadrați în diferite ferme din țară.

 

Află cum funcționează programul de leasing tauri și care sunt beneficiile acestuia. Pentru mai multe detalii despre programele de parteneriat ne puteți contacta fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.