fbpx

Echipa Karpaten Meat prezentă la târgurile Agromalim și Agralim

Două târguri de profil așteaptă prezența echipei Karpaten Meat Group în cursul lunii septembrie.
Între 13-16 septembrie vă invităm să vizitați corturile de bovine Angus din ferma Karpaten Meat Group, instalate la Agromalim, Arad iar la finalul celei de a treia săptămâni din lună, între 20-23 septembrie, AGRALIM, Iași – Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei își așteaptă vizitatorii.

 

Ca la toate evenimentele de până acum, la aceste două evenimente echipa KMG va aduce bovine cu valoare genetică ridicată și va fi alături de cei din domeniu, susținând excelența în zootehnie cu informații valoroase despre rasa Angus și despre modalități eficiente de a realiza un business de profil. Pe întreg parcursul celor 2 târguri, reprezentanții Karpaten Meat Group vă vor aștepta la standul dedicat din cortul de zootehnie, cu informații despre noile programe și moduri de susținere a fermierilor parteneri.

 

Pentru că programul de finanțare disponibil în parteneriat cu Agricover a reprezentat un mare un mare interes pentru fermieri, fiind un adevărat succes, echipei KMG i se va alătura și un reprezentant Agricover. În acest mod vizitatorii vor putea afla toate detaliile despre oferta de finanțare dar mai ales vor putea discuta punctual pentru a găsi soluția cea mai potrivită în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia.

 

Suntem bucuroși că putem fi din nou alături de cei mai importanți reprezentanți ai domeniului în care activăm, luând parte la conferințele de profil atât în calitate de invitat, cât și de speaker. Noi am dat startul business-ului cu bovine de carne ANGUS în România iar acest tip de afacere s-a dezvoltat având la bază susținerea noastră. Activitatea Karpaten Meat Group cu succes de-alungul celor 10 ani și numărul tot mai crescut de bovine din rasa Angus ne dovedesc că eforturile noastre aduc rezultate iar partenerii noștri au înțeles atât beneficiile acestei afaceri, cât și importanța investirii în genetică de top.

 

Suntem mereu în căutarea unor noi parteneri așa că dacă doriți să aflați mai multe informații o puteți face vizitând standul Karpaten Meat Group din cadrul târgurilor.

Vă așteptăm!