fbpx

Pregătirea fermei Karpaten Meat pentru achizițiile de toamnă

Sezonul cald reprezintă pentru crescătorii bovinelor din rasa Angus un bun prilej pentru organizarea fermelor, un management optim fiind necesar în scopul dezvoltării unui business de succes.

 

Cel mai important pas făcut în acest sens, pentru a asigura un sistem cât mai bine pus la punct a fost creșterea volumetrică. Acest lucru s-a realizat prin dezvoltarea infrastructurii în toate unitățile din cadrul fermei precum și prin eficientizarea procesului de achiziție, respectiv a fluxului de lucru, obținând astfel o mai bună gestiune.

 

Tot pentru a veni în sprijinul partenerilor noștri, și departamentul de logistică s-a dezvoltat atât prin mărirea flotei proprii cât și prin optimizarea procedurilor de lucru.

 

Toate aceste îmbunătățiri aduse în cadrul fermei noastre au ca principal scop consolidarea sistemului de achiziții precum și a programului de parteneriat, construind astfel o relație reciproc avantajoasă cu partenerii. Pe lângă acestea, o buna organizare a fermierilor parteneri (pregătirea la zi a documentației animalelor, a tratamentelor, selecția animalelor…) va aduce o eficiență maximă a procesului.

 

Programul de parteneriat pe care Karpaten Meat Group îl desfășoară cu succes, de peste 10 ani stă la baza dezvoltării acestuia, reușind astfel să anticipeze și să întâmpine cerințele de dezvoltare ale partenerilor, iar alături de aceștia să duca mai departe sectorul zootehnic în țară.