fbpx

Managementul corect al unei ferme de bovine Angus

Unul dintre cei mai importanți pași în succesul unei ferme de vite Angus, cel care asigură succesul sau scurtează viața unei afaceri este managementul fermei. Acesta are în vizor, toate ariile de dezvoltare ale fermei și stă la baza tuturor deciziilor de dezvoltare. Pleacă de la caracteristicile și nevoile rasei și ajunge până la genetică, de la modul de îngrijire al bovinelor, la hrănirea și creșterea lor, se referă la dotările tehnice de pe teren dar și la sistemul informatic de gestionare a cirezii.

 

Un management sănătos și corect al unei ferme necesită eficentizarea fiecărui punct din planul de afacere, respectând întotdeauna condițiile de calitate și cerințele specifice rasei crescute. În cazul bovinelor Angus, datorită adaptabilității ușoare a rasei, costul de întreținere a cirezii  este redus iar investițiile sunt minimale. Iată principalele recomandări pentru managementul cirezii Angus.

 

Pentru a fi alături de partenerii noștri, recomandăm aceleași dotări tehnice pe care noi le utilizăm. Acestea sunt testate în timp și s-au dovedit a fi adecvate pentru creșterea rentabilității fermei, alăturându-se beneficilor aduse de o genetică de top a animalelor.

 

Prin respectarea acestora și gestionarea lor adecvată, orice fermă va beneficia de un sistem de lucru organizat, ce va putea fi susținut cu ușurință pe timp îndelungat și cu atât mai ușor dezvoltat.