fbpx

BOVINELE ANGUS DISPONIBILE ÎN FERMA KARPATEN MEAT

Constant, în fermele Karpaten Meat Group au loc importuri de animale. Fie că ajung din Scoția sau Irlanda, Germania sau Cehia, bovinele ce alcătuiesc efectivele noastre sunt atent selecționate, pentru a se încadra în standardul de calitate înalt pe care dorim să îl menținem. Toate animalele din cele 5 ferme de pe Valea Hârtibaciului sunt testate la zi și vaccinate. Experții noștri în reproducție analizează documentele, fiecare Pedigree fiind triat în funcție de performanțele parentale și maternale și valorile acestora de ameliorare, verificate în programul Breedplan.

 

Transporturi noi de vițele sau tauri de reproducție sunt mereu așteptate să sosească, întrucât mereu există o cerere de achiziționare pe piața românească. Cu fiecare nou import, putem sprijini dezvoltarea partenerilor noștri și astfel putem participa la o îmbunătățire generală a rasei Angus răspândită în țară.

 

Deoarece ne dorim ca acest sector să beneficieze de o creștere cantitativă dar mai ales calitativă, punem la dispoziție cunoștințele acumulate pe parcursul anilor, suport tehnic și logistic, precum și oferte cu condiții echitabile. Suntem alături de cei interesați să înceapă sau să extindă o afacere cu bovine Angus, prin informații mereu actualizate, știri și detalii despre temele importante ale domeniului.

 

Pe site-ul nostru puteți urmări imagini cu bovinele ce pot fi achiziționate iar ulterior, animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.