fbpx

Se intensifică achizițiile în ferma Karpaten Meat Group

În ferma Karpaten Meat Group perioada de toamnă duce la creșterea volumului de achiziții a vițeilor produși, pe baza programului de parteneriat.

 

De-alungul activității noastre am dezvoltat diverse căi de susținere a fermierilor care caută un mediu de dezvoltare fiabil, cu produse de calitate și astfel se îndreaptă spre serviciile noastre.

 

Am oferit consiliere celor ce și-au dorit înființarea unei ferme cu bovine Angus și suport tehnic/ logistic pe parcursul extinderii acestora. Cel mai important, însă, le-am oferit fermierilor garantare contractuală de asigurare a unei piețe de desfacere pentru produși. Acest proiect a scăzut riscurile de investiție ale partenerilor și le-a generat o amortizare a costurilor, efect pe care îl așteptăm și pe viitor, prin continuarea achizițiilor de viței, conform criteriilor contractuale.

 

Începând cu această lună, ferma noastră este pregătită pentru preluarea vițeilor din fermele partenere care doresc să reducă efectivul înainte de iarnă. În acest sens, estimarea valorii tranzacționale va fi stabilită în teren de către reprezentații Karpaten Meat Group, urmând ca apoi să se stabilească detaliile logistice.

 

Pentru detalii despre aceasta nouă oportunitate, ne puteți contacta la adresa de e-mail   info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul   0269/ 232 977.