fbpx

#POVESTIANGUSDESUCCES – DE LA IDEE LA SUCCES

Anul acesta sărbătorim trecerea unei decade de la începerea primei afaceri cu bovine Angus în România. Ce mod mai potrivit să facem asta, decât alături de cei care au înțeles beneficiile acestei rase și au contribuit la dezvoltarea ei.

 

Vorbim cu câțiva dintre fermierii parteneri ai Karpaten Meat Group pentru a afla motivația de a avea un business cu bovine Angus și experiența lor de până acum ca partener al primei ferme de acest gen din țară.

 

”Aveam un teren liber pe care nu puteam face agricultură. Am vrut sa îl valorific și am decis să îmi cumpăr niște animale. Alte rase de bovine sunt mai dificil de îngrijit si când am auzit de o licitație de bovine Angus în Germania, am decis sa merg să văd despre ce e vorba.”

 

Așa a început povestea cu bovine Angus a domnului Geantă Marian, un fermier din județul Dolj care de mai bine de 4 ani activează în domeniu. Experiența aceasta a fost foarte valoroasă pentru dânsul. La licitație a cunoscut antreprenori din domeniu, atât din România, cât și din alte țări, a învățat despre caracteristicile principale ale rasei Aberdeen Angus și a înțeles că rasa aceasta este perfectă pentru nevoile sale, având un grad foarte ridicat de adaptabilitate dar și o eficiență ridicată în valorificarea pășunilor.

 

În fermă s-a întors direct cu 5 vițele și un taur iar efectivul l-a completat achiziționând bovine din ferma Karpaten Meat Group, ajungând astfel la un număr de peste 150 de capete. ”Am avut doar experiențe bune. Am avut cui să îi dăm animalele și în perioadele mai grele. Răscumpărarea vițeilor a fost foarte bună pentru noi, Karpaten Meat Group a fost cu mare seriozitate, ne-a ajutat de fiecare dată. Așa ne-am extins și noi și am reușit să punem la dispoziție toate cele necesare pentru animale. Cunosc și programele de parteneriat dar momentan nu am avut nevoie de altele în afară de piața de desfacere, suport logistic și dotări tehnice.”

 

Planurile de viitor ale domnului Geantă sunt ambițioase. Dorește să își extindă activitatea, să ajungă la 500 de bovine Angus și să se dezvolte constant.

 

Aceste povești și aceste parteneriate puternice ne dau încredere și dorință de a continua consolidarea afacerii cu bovine Angus în România și sprijinirea celor care contribuie la acest scop. Alătură-te celei mai mari rețele de Angus și devino partenerul nostru. Contactează-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.