fbpx

NOI LOTURI DE BOVINE DISPONIBILE PENTRU VÂNZARE ÎN FERMA KARPATEN MEAT GROUP

În urma importurilor sosite luna aceasta, diverse loturi de animale pot fi selectate din ferma Karpaten Meat Group, de către fermierii interesați.

 

Un mare beneficiu la cumpărare este numărul ridicat de animale disponibile în ferma Karpaten Meat Group, acesta asigurând și diversitatea bovinelor scoase la vânzare. Cu genetică de Irlanda, Marea Britanie sau Germania, pot fi alese bovine Aberdeen Angus din mai multe categorii de culoare și vârstă, în funcție de dorința de completare a efectivului.

 

În completarea ofertei numeroase, echipa Karpaten Meat Group aduce și avantajul unei consultanțe de specialitate, direct de la vânzare. Fiecare propunere este construită în funcție de necesitățile și posibilitățile fiecărui fermier în parte, pentru a asigura sustenabilitatea fermei acestuia.

 

Toate bovinele din ferma de pe Valea Hârtibaciului sunt vaccinate și testate la zi, libere de IBR și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). Tratamentele fiind realizate deja, pe tot parcursul iernii bovinele nu necesită alt tip de îngrijire veterinară. De asemenea, toate animalele sunt eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la SCZ (Sprijin Cuplat în Zootehnie).

 

Disponibile spre vânzare sunt bovine din următoarele categorii:
– vițele sub 12 luni
– tauri
– gestante
– vaci la a doua/ a treia fătare

 

Pentru fermierii interesați de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus, achiziția unui grup de bovine reproducție reprezintă o investiție valoroasă de viitor. În parteneriat cu Agricover, Karpaten Meat Group a pregătit programul de finanțare ”creditul Angus” ce va oferi tuturor fermierilor suport atât pentru achiziția de animale, cât și pentru acoperirea cheltuielilor curente din fermă (hrană, îngrijire medicală, utilități…). Avantajele unui astfel de program aduc posibilitatea unei finanțări rapide și sigure, cu rambursare flexibilă.

 

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.