fbpx

A 7-a ediție Licitației bovinelor Angus în Germania

Un eveniment important pentru domeniul zootehnic internațional este anuala licitație de bovine Angus ce are loc la ferma Donaumoss Angus Farm, din Gundelfingen. Anul acesta evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 octombrie 2018 și va întruni fermieri din toată Europa interesați de bovinele din rasa Aberdeen Angus.

 

Înainte de începerea evenimentului principal, participanții își vor putea procura catalogul de prezentare al animalelor înscrise la vânzare iar începând cu ora 10.00 acestea pot fi văzute în boxe. În acest fel cei interesați pot selecționa bovinele dorite în funcție de caracteristicile principale urmărite.

 

La ora 12.00 se dă startul licitației efective iar în ring vor intra rând pe rând animalele, focusul acestei ediții fiind direcționat către vaci gestante și juninci (vițele gestante).

 

Anul acesta vor fi prezente exemplare din Germania și Scoția dar cu linii genetice internaționale, selectate pentru a îmbunătăți caracteristicile rasei Aberdeen Angus, astfel oferind o gamă largă de posibilități de achiziție pentru fermierii prezenți.

 

Seara este planificată tradiționala cină festivă care marchează finalul licitației anuale la care doritorii pot lua parte pe baza unei taxe de participare modică. Muzica și buna dispoziție vor sta la baza discuțiilor și vor anima atmosfera.

 

Fermierii români au fost nelipsiți la acest eveniment în ultimii 5 ani. Fiind o întâlnire valoroasă pentru cei ce activează în domeniu, Karpaten Meat susține și a 7-a ediție a Licitației bovinelor Angus în Germania și vă încurajează să luați parte la eveniment.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți găsi pe site-ul Angus Group .