fbpx

Magazinul online premiumangus.ro lansează GOURMET PACK!

Pachetul creat din pasiunea ta pentru cele mai râvnite piese de vită Angus și dorința noastră de a-ți fi alături!

 

Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!

 

În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă ocupă un loc bine definit și foarte bine echilibrat. Pentru ca farfuria finală să fie demnă de așa o bucătărie, exigența pentru calitate pornește de la primii pași, din etapa de producție și păstrează standardul până la ultima înghițitură.

 

Denumirea acestui pachet trădează deja așadar caracteristicile de bază ale acestuia – pe de-o parte procesul controlat în care sunt obținute și care oferă trasabilitate completă pieselor de carne Premium Angus iar pe de altă parte, destinația sa. Carnea de vită Premium Angus din Transilvania este produsă din bovine cu o genetică de top, crescute în mod 100% natural, în sistem extensiv, pe pășunile românești. Animalele sunt crescute conform normelor de protecție a mediului și ale animalelor, cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiție și expertiză elvețiană.

 

Mai mic decât celelalte pachete din magazinul online www.premiumangus.ro (de 3 kg) dar foarte special, Gourmet Pack atrage atenția prin piesele incluse, maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate. Cei ce îl vor achiziționa se vor bucura de 1250gr de antricot cu os, 1250gr de chiulota si 500gr burger (4 bucăți).

 

Orice apropiat al gastronomiei și al preparatelor din carne de vită cunoaște deja steakurile sau burgerii savuroși din carne de vită Angus. Nu doar atât dar aceștia ar profita de fiecare ocazie le să guste din nou. Dorința aceasta pentru cele mai râvnite piese de carne de vită Angus a stat la baza creării noului pachet care poate fi comandat simplu și rapid din magazinul online. De fiecare dată acesta ajunge în condiții perfecte la adresa de livrare datorită cutiilor frigorifice speciale în care e transportat și vine la pachet cu instrucțiuni de utilizare, astfel încât gătirea pieselor incluse să fie o experiență plăcută iar gustul acestora, pe măsura așteptărilor.

 

În momentul de față platforma cuprinde 3 pachete cu compoziții diferite, create în funcție de destinația de gătire sugerată. Celebrele steak-uri pot fi obținute și din piesele incluse în Premium Pack (5kg), cei ce preferă un stil tradițional de gătire se pot bucura de Family Pack (5kg) iar de acum grătarele pot fi pregătite și din Gourmet Pack (3kg).

 

Gourmet nu se găsește doar la restaurant! O carne de calitate va fi la fel de bine gătită și acasă, ca de un maestru bucătar!