fbpx

INDAGRA FOOD 2018, OCAZIA PERFECTĂ DE A TE ÎNTÂLNI CU ECHIPA KMG

Între 31 octombrie – 04 noiembrie 2018 la Romexpo, se va desfășura târgul internațional pentru industria alimentară– INDAGRA FOOD.

 

Acesta va reuni sub același pavilion, atât companii de prestigiu la nivel internațional, cât și din industria alimentară românească. Ca la fiecare ediție de la înființarea târgului, și anul acesta vizitatorii vor putea găsi standul nostru în incinta târgului.  Standul Karpaten Premium Angus va fi amplasat în pavilionul B1, la standul 67A, unde cei prezenți sunt invitați să participe la degustările organizate în zilele de vineri, 2 noiembrie între orele 16-18 si sâmbătă 3 noiembrie între 11-14 si 16 -18.

 

Cu această ocazie, iubitorii de carne de vită pot putea profita și de oferta pregătită la stand. Pe baza unei comenzi înregistrate în magazinul online, între 1 -4 noiembrie, clienții primesc pe loc, la standul Karpaten Premium Angus un cadou ce constă în 4 burgeri.

 

Anul acesta, din păcate, datorită evoluției epidemiologice a PPA pe teritoriul României, Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a suspendat organizarea de târguri și expoziții de animale, pe o perioadă nedeterminată. Acest fapt a determinat neparticiparea cu animale la Târgul Indagra.

 

Cu toate acestea, în cadrul aceleiași locații (pavilionul B1, la standul 67A), Karpaten Meat Group este prezent și cu informații despre activitatea activitatea de creștere a bovinelor Angus și despre programele de parteneriat construite în scopul susținerii fermierilor interesați. Reprezentantul nostru Bogdan Baba va fi prezent la stand pe tot parcursul târgului și poate fi contactat la nr. tel: +40 733 490 788.

Vă așteptăm!