fbpx

Un nou eveniment, un nou succes pentru echipa Karpaten Meat Group

O noua ediție a târgului Indagra, cel mai mare târg agroalimentar din România a avut loc săptămâna trecută la Romexpo, București. Standul Karpaten Meat Group a fost vizibil și de această dată printre expozanți și a atras discuții diverse despre teme de interes din domeniu.

 

Pe parcursul celor 5 zile de târg, am avut plăcerea de a cunoaște diverși fermieri interesați de potențialul și beneficiile creșterii bovinelor din rasa Angus sau dezvoltatori interesați de posibilitatea unei colaborări cu ferma Karpaten Meat, nu doar din România dar și din țări vecine, precum Bulgaria.  Dacă primii dintre aceștia au fost plăcut impresionați de programele noastre de parteneriat care facilitează dezvoltarea fermelor partenere, cei din urmă au apreciat modul de organizare completă a fermei care anul acesta sărbătorește 10 ani de la înființare și 10 ani de când fundamentează fiecare etapă din proces, în vederea închiderii lanțului de producție în țară.

 

Tot sistemul nostru fiind bazat dorința de a completa și finaliza procesul de producție al cărnii de vită Angus în România, această idee a fost integral reprezentantă (de la reproducția, creșterea și comercializarea animalelor, la producția și comercializarea cărnii de vită Angus) și prin prezența la Indagra Food 2018.

 

Standul nostru de anul acesta a fost compus atât din zona dedicată managementului unei ferme și creșterii bovinelor dar a cuprins și un spațiu dedicat cărnii Premium Angus. Am fost plăcut surprinși de curiozitatea vizitatorilor și de interesul acestora față de produsele noastre dar de asemenea ne-a bucurat să vedem un public tot mai deschis către magazinul online www.premiumangus.ro, oameni interesați de consumul unei cărni premium, gustoasă dar mai ales sănătoasă.

 

O parte importantă a prezenței noastre au reprezentat cele 3 degustări pregătite la stand, din renumitele piese de steak si burgeri. Antricotul cu os, chiulota si burgerul au fost fiecare vedeta unei sesiuni de degustare și au captat vizitatorii, lansând discuții pe tema posibilității achiziționării și a procedeelor de preparare ale cărnii de vită Angus.

 

Cu acest prilej, s-a desfășurat și „Centenarul Produselor Românești”, sub forma unor conferințe dedicate sectorului agroalimentar și domeniilor conexe, ce vizează dezvoltarea și promovarea produselor realizate în România. Iulian Stancu, dir. departament de carne în cadrul Karpaten Meat Group, speaker la conferință a abordat tema obținerii unui produs de calitate printr-un proces întreg, complet controlat.

 

Această ediție a adus mai aproape producătorii acestui sector și a condus spre posibile colaborări valoroase. Suntem încrezători că pas cu pas, eforturile celor ce activează în domeniu vor crea noi posibilități de dezvoltare iar edițiile următoare vor reprezenta o platformă stabilă către noi orizonturi.