fbpx

Haide în echipa Karpaten Meat Group!

Karpaten Meat aduce   oportunități de angajare  în fermele de lângă Sibiu, pe posturi de măcelar, șofer camion, asistent manager, manager nutriționist, medic veterinar, tehnician veterinar și inginer zootehnist.

 

La împlinirea celor 10 ani de activitate cu succes, fiind în continuă creștere, grupul își dezvoltă treptat departamentele. Extinderea activității grupului de firme Karpaten Meat necesită dezvoltarea echipei. Dorim să ne dezvoltăm și de aceea suntem mereu în căutarea unor oameni noi, care doresc să se realizeze pe plan profesional.

 

Ca și companie focusul nostru constă în găsirea de soluții optime pentru clienții noștri atât fermieri, companii, instituții, cât și consumatori finali. Realizăm că avem succes în relația cu clienții atunci când avem succes în relațiile dintre noi, angajați ai companiei, parteneri în dezvoltarea acesteia.

 

Dacă vrei să lucrezi într-o companie multinațională cu experiență în domeniu, dar şi pe piața muncii, într-un mediu de lucru tânăr şi dinamic, aplică pentru jobul care ți se potrivește la adresa recruiting@karpaten-meat.com și haide în echipa noastră!