fbpx

Noi importuri în ferma Karpaten Meat, noi posibilități de achiziție pentru fermieri

O nouă serie de importuri a avut loc în această perioadă în ferma Karpaten Meat Group, completând efectivul disponibil pentru achiziție dedicat fermierilor.

 

Bovine femele (de culoare roșie sau neagră, la alegere), tineret pentru reproducție din rasa Aberdeen Angus, cu genetică de Scoția, Irlanda, Germania pot fi achiziționate în această perioadă, fiind eligibile astfel pentru ANT 2019.

 

Cei interesați au posibilitatea de selecție pentru crearea unui grup omogen, ferma noastră oferind spre consultare Pedigree-urile animalelor selectate.

 

În funcție de dorința fermierului se pot face selecții pentru un management eficient, adică se pot selecta grupuri pentru fătare în primăvară sau în toamnă. Animalele vor fi livrate cu carantină și tratamente efectuate astfel următoarea intervenție sanitar veterinară nu va fi necesară decât în primăvară 2019 la ieșirea pe pășune.

 

Împreună cu achiziția animalelor, partenerul beneficiază de un sistem complet de business – consultanță, logistică, dotări tehnice – toate soluții specifice pentru a-și crea un business de succes – inclusiv oferirea pieței de desfacere pentru produșii obținuți.

 

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail  info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul  0269/ 232 977.

 

10 ani de la startul Karpaten Meat Group, primul business cu bovine Aberdeen Angus în România.

10 ani în care acest domeniu și acest tip de afacere cu bovine Angus reprezintă un succes pentru cei implicați.

10 ani de când ne ținem promisiunile față de partenerii noștri și îi sprijinim prin diverse programe de parteneriat dedicate, ajutând astfel dezvoltarea națională a acestui sector.