fbpx

Creditul Angus în viziunea colaboratorilor noștri de la Agricover

Unul dintre cele mai de success programe lansate de Karpaten Meat Group anul acesta a fost programul de finanțare ”Creditul Angus”, creat alături de Agricover. Ca urmare a unui interes ridicat al fermierilor de pe teritoriul țării vis-à-vis de acesta, am pregătit un scurt interviu cu Lucian Neagu, director comercial Agricover Credit.

 

Lăsăm așadar video-ul de mai jos să povestească despre modul Agricover de implicare în sectorul creșterii de bovine de carne, ideile care au stat la baza lansării acestui tip de program, scopul acestuia și impactul pe care l-a avut de-alungul anului.

 

Creditul Angus creat special în parteneriat cu Karpaten Meat:

Finanțare pornind de la 66.000 euro pentru achiziția a 30 de vițele și un taur Angus pentru reproducție sau 25 de juninci gestante.

Avantaje:
– simplu și rapid, fără birocrație
– formulă de rambursare flexibilă – scadențar corelat cu cash flow-ul generat de valorificarea producției, încasarea subvenției sau calendarul fătărilor
– finanțare pe o durată de până la 5 ani, cu posibilitate de grație pentru primul an
– avans începând cu 10%
– garantarea cu animalele finanțate și cu contractul de vânzare tăurași

 

Acest sprijin de creditare este dedicat exclusiv pentru achiziția de bovine Angus în cadrul programelor de parteneriat Karpaten Meat.

De la începutul activității fermei noastre, unul dintre obiectivele principale a fost sprijinirea fermierilor crescători de bovine Angus. În acest sens am dezvoltat pe parcursul anilor diverse programe dedicate partenerilor Karpaten Meat Group, ce oferă oportunități de dezvoltare și siguranță într-o piață fluctuantă.

 

Află toate detaliile despre programele de parteneriat disponibile în ferma Karpaten Meat Group, contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.