fbpx

Oferta lunii noiembrie la Karpaten Meat Group

Sfârșitul anului vine la Karpaten Meat Group cu o ofertă pentru fermierii interesați de achiziția de bovine din rasa Aberdeen Angus.

 

25 de bovine: 24 femele + un taur Angus GRATIS

 

Pentru cei interesați de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus, achiziția unui grup de bovine de reproducție reprezintă o investiție valoroasă de viitor. Cu atât mai valoroasă dacă grupul include și un taur care va asigura extinderea efectivului cu produși dintr-o linie genetică Angus de top.

 

Toate bovinele din ferma de pe Valea Hârtibaciului sunt vaccinate și testate la zi, libere de IBR și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). De asemenea, toate animalele sunt eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la ANT (Ajutor Național Tranzitoriu).

 

Bovinele pot fi alese categorii de culoare, în funcție de dorința de completare a efectivului.  Animalele dorite pot fi selectate individual după culoarea dorită (roșu sau negru), din cadrul fermei Karpaten Meat Group pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numerele:

Sibiu – 0269/ 232 977
zona NV – 0735 780 889
zona NE – 0731 358 317
zona S – 0733 490 788