fbpx

KARPATEN PREMIUM ANGUS LANSEAZĂ KID PACK – MIXUL DE CARNE DE VITĂ PENTRU COPII

Un nou pachet cu carne de vită Angus a fost lansat în magazinul www.premiumangus.ro.

 

KID PACK este pachetul construit pentru meniul copiilor. Acesta cuprinde un mix de piese care permite realizarea unor preparate potrivite pentru întreaga familie, inclusiv pentru cei mici, datorită gradului scăzut de grăsime al pieselor dar și modului de gătire care se pretează pentru acestea (fierbere, coacere la cuptor sau simplu pe grill în cazul chiulotei).

 

Trasabilitatea pieselor pe care magazinul o oferă asigură garanția unui produs responsabil – un produs obținut local, într-un sistem ce pune accent pe bunăstarea animalelor, respect pentru natură și pentru o nutriție echilibrată. Tot sistemul de obținere a cărnii de vită Premium Angus este urmărit îndeaproape și controlat în fiecare etapă, astfel încât carnea care ajunge în farfuria consumatorilor să aducă aromă și frăgezime, dar si calități nutritive de bază pentru organism.

 

Pentru un meniu gustos, dar si sănătos, este recomandat să alegem informat produsele pe care le punem pe masă, cu atât mai mult copiilor care, pentru o creștere sănătoasă si o funcționare corectă a organismului, au nevoie de alimente naturale și mâncare nutritivă.

 

KID PACK conține două piese din pulpă care pot fi gătite clasic, în mâncăruri tradiționale sau rețete pregătite prin fierbere sau coacere. Capacul și fricandoul, având un grad redus de grăsime pot sta la baza unui meniu atât sănătos, cât și gustos pentru copii.

 

Cea de a treia piesă este chiulota – cea mai importantă piesa din pulpă cu o textură fină și bine marmorată. Este cunoscută pentru cât de versatilă este în preparare și e apreciată inclusiv ca fiind un steak foarte bun. Poate fi pregătită și la cuptor sau în alte tipuri de mâncare.

 

Piesele sunt maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu +/- 5%, dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.

 

Încearcă KID PACK simplu și rapid, din magazinul online www.premiumangus.ro!