fbpx

ECHIPA KMG VĂ INVITĂ LA AGRARIA

Ajunsă la cea de a 25-a ediție, AGRARIA sărbătorește Târgul Internațional pentru agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

 

În perioada 11- 14 Aprilie 2019, în localitatea Jucu, județul Cluj, echipa Karpaten Meat Group îi așteaptă pe toți cei interesați de domeniul zootehnic și de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus.

 

Zilnic, între orele 10-18, pe toată perioada târgului, la standul Karpaten Meat Group, echipa noastră va fi prezentă pentru a oferi celor interesați informații despre rasa Angus din România și beneficiile

 

Noi am dat startul business-ului cu bovine de carne ANGUS în România. Alătură-te celei mai mari rețele de Angus și devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvoltă împreună cu Karpaten Meat.

 

Toate bovinele din ferma de pe Valea Hârtibaciului sunt vaccinate și testate la zi, libere de IBR  și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). De asemenea, toate animalele sunt eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la ANT (ajutor național tranzitoriu).

 

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.