fbpx

Karpaten Meat Group deschide un nou centru de carantină

Începând cu luna septembrie, bovinele Angus achiziționate din zona sud a țării vor fi direcționate către noul centru de carantină, situat în jud Arges.

 

Odată cu creșterea numărului de parteneri și a numărului de animale din țară, nevoia unor centre zonale de carantinare este tot mai simțită, atât pentru reducerea stresului de transport la care bovinele sunt supuse, dar și pentru a putea asigura normele de sănătate necesare acestora. Pe lângă aceste beneficii majore, se numără și eficientizarea logisticii de transport care va putea crea un circuit mai scurt și mai ușor de parcurs al fermelor din teritorii învecinate.

 

Pe viitor, obiectivul Karpaten Meat Group este sa deschidă câte un astfel de centru în fiecare regiune principală a țării.

 

De mai bine de 10 ani KMG transferă partenerilor săi experiența și cunoștințele sale în domeniul creșterii bovinelor Angus, reușind să creeze o rețea națională extinsă de ferme de producție de carne de vită Angus și încearcă să asigure partenerilor săi toate condițiile necesare dezvoltării unor ferme la standarde înalte.