fbpx

ECHIPA KARPATEN MEAT VA PARTICIPA LA TÂRGUL ,,ANUGA” DIN KÖLN

Ȋn perioada 5-9 octombrie 2019, echipa Karpaten Meat va participa la cel mai mare târg mondial din domeniul industriei alimentare, ,,Anuga 2019”. Organizat în oraşul Köln, Germania, în colaborare cu ,,Asociația Federală a Comerțului German cu amănuntul eV” din Berlin, (BVLH), evenimentul va fi punctul „0” de întâlnire a celor mai importanți producători alimentari din lume, cu publicul.

 

Romania va fi reprezentata de 74 de producatori din domeniul industriei agroalimentare, cu sprijinul Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR,  împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerș și Antreprenoriat – MMACA, dovadă a faptului că tot mai mulți dintre aceștia pun accent pe calitatea produselor și pe dezvoltarea unor linii de export.  Evenimentul se va desfăşura sub genericul ,,Gustă viitorul” iar unul dintre cele 3 mesaje propuse de țara noastră în cadrul târgului este că o viață sănătoasă aduce fericire si stare de bucurie oricarui om.

 

Târgul ,,Anuga” este liderul mondial în rândul celor destinate retailului, serviciilor gastronomice si de catering și are loc odată la 2 ani, în Cologne. Ȋn cadrul ediției de anul acesta, Karpaten Meat Group va avea propriul stand, unde va expune carnea de vită Premium Angus, va organiza un show culinar cu specialități Angus (în colaborare cu partenerul ”Carmangeria Moldovan”) și va promova deja cunoscutul brand Angus din Transylvania.

 

Este o oportunitate pentru noi de a cunoaște cât mai multă lume interesată de ingredientele produse de noi, 100% natural,  în Valea Hârtibaciului și o ocazie de a prezenta publicului prezent modul în care sistemul nostru complet poate asigura trasabilitate completă unor produse recunoscute internațional pentru calitatea acestora.

 

Îi invităm, așadar pe pasionații de bucătărie, pe gurmanzi, pe curioși și pe antreprenorii din domeniu să ne viziteze standul aflat în cadrul pavilionului de carne Romania din interiorul târgului!