fbpx

Conferința zootehnică “Angus Business Forum Moldova”

În data de 20.09.2019, în Iași, la facultatea de Medicină Veterinară Iași va avea loc Conferința zootehnică Angus Business Forum Moldova”. Acesta este organizat sub egida Universității de Medicină Veterinară Iași și are loc cu ajutorul partenerilor Karpaten Meat Group, împreună cu Agricover IFN România.

 

Cu caracter informativ și comercial pentru sectorul de bovine de carne din rasa Angus din României, “Angus Business Forum Moldova” este o conferință zootehnică importantă pentru regiunea de Nord – Est, fiind locul de întâlnire al liderilor agricoli din regiune.

 

Eveniment este dedicat profesorilor, medicilor veterinari, inginerilor, reprezentanților economici ai autorităților publice centrale și locale din domeniul zootehnic precum și a reprezentanților mediului de afaceri autohtone, care își vor prezenta experiențele de pe piețele interne și externe, în vederea impulsionării fermelor din România pentru businessul cu bovine din rasa Aberdeen Angus.

 

Acesta are scopul de a spori înțelegerea potențialului de dezvoltare a acestei regiuni în domeniul creșterii bovinelor de carne și de a implica părțile interesate într-o dezbatere complexă pe această temă. În sesiunile evenimentului, există posibilitatea interacțiunii directe între toți participanții cu scopul clarificării aspectelor de interes privind temele discutate precum și oportunitățile de cooperare. Iată programul evenimentului și temele discutate. 

 

Echipa noastră va fi prezentă și îi invită pe toți cei interesați de dezvoltarea sectorului zootehnic să participe la conferință.