fbpx

KARPATEN MEAT ALĂTURI DE FERMIERII CARE INVESTESC ÎN CALITATE

Fermierii români au înțeles necesitatea unei genetici Angus de top și au început să pună accent pe calitate în toate deciziile, de la achiziția de bovine, la dotările tehnice sau practici de creștere a animalelor.

 

Beneficiile unei afaceri cu Angus atrag tot mai multă popularitate în țara noastră și tot mai mulți fermieri interesați de această rasă. Fiind un sector în continuă creștere, pentru a menține în continuare trendul ascendent, e foarte important ca, odată cu amplificarea volumului, să se mențină și interesul pentru un management eficient.

 

Un profil genetic de calitate garantează o conversie ridicată din furaje în masă corporală, fătări ușoare și necesitate minimă de intervenție umană în toate etapele de creștere a bovinelor,  reducând costurile de întreținere a animalelor și aducând profitabilitate fermei.

 

Analiza propriilor resurse, însă, înainte de începerea acestui business este vitală în crearea unei strategii de achiziție. În funcție de locație, resurse naturale, putere de investiție, dorință de extindere, șamd, se poate stabili corect numărul de bovine din viitoarele efective, un program de reproducție pentru acestea și se pot găsi perspectivele unei piețe de desfacere.

 

Fiindcă unul dintre obiectivele noastre principale de când am dat startul acestui tip de afacere în România este crearea unei rețele naționale sustenabile, continuăm să sprijinim antreprenorii din domeniu, punându-le la dispoziție cunoștințele asimilate pe parcursul activității și un mediu propice de dezvoltare.

 

Alătură-te rețelei Angus și  devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvoltă împreună cu Karpaten Meat.