fbpx

KARPATEN MEAT SPRIJINĂ PERFORMANȚELE TINERILOR SPORTIVI DIN SIBIU

Încurajăm și sprijinim viitoarele generații în toate acțiunile pe care le întreprindem. În sectorul zootehnic ne implicăm în dezvoltarea și educația tinerilor elevi și studenți, iar în comunitatea în care ferma noastră își desfășoară activitatea ne implicăm în proiecte care contribuie la sănătatea copiilor, oferind consulturi medicale și intervenții care le salvează viața, dar implicarea noastră nu se oprește aici.

 

Pentru că vrem să sprijinim un stil de viață sănătos și o alimentație naturală, corectă, echilibrată suntem prezenți în diverse proiecte care contribuie la educația copiilor și dezvoltarea armonioasă a acestora, inclusiv la evenimente sportive, deoarece includerea activității fizice în programul copiilor este un prim pas către o viață sănătoasă.

 

În această toamnă echipa Karpaten Meat Group a avut ocazia de a fi alături de copiii din Sibiu care practică două sporturi foarte solicitante – echitație și judo.

 

Am fost prezenți la “Concursul Național de Sărituri peste Obstacole – Marele Premiul al Municipiului Sibiu”, pentru a susține echipa de juniori a orașului. În clasamentul național, echipa din Sibiu se află pe locul I de 10 ani, în ultimii 20 de ani nepărăsind niciodată podiumul, iar la nivel european, a câștigat 2 Balcaniade.

 

Deși până nu demult echitația era în România un sport aproape necunoscut marelui public, aceasta devine din ce în ce mai popular, înregistrându-se atât o creștere a numărului de baze sportive în țară, cât și a numărului de sportivi afiliați acestora.

 

De asemenea, am sponsorizat a XXV-a ediție a Turneului Internațional de Judo “Cupa Temerarul”. Evenimentul se adresează sportivilor de performanță ( juniori și seniori) și e este inclusă în calendarul oficial al Federației Romane de Judo. Ediția din acest an a reunit aproximativ 150 de sportivi aparținând unor cluburi de profil din țară și străinătate (din țări precum Austria, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Grecia, Israel, Rusia, Ucraina, etc).

 

Karpaten Premium Angus promovează performanța sportivilor oferindu-le acestora accesul la un produs de calitate: carnea de vită Premium Angus, element cheie al unei alimentații sănătoase, sursă de proteine, vitamine și nutrimente pentru mușchi și oase, atât de necesari în dieta sportivilor.