fbpx

HAIDE LA CARNEXPO 2019! AFLĂ DESPRE CARNEA DE VITĂ ANGUS PRODUSĂ ÎN ROMÂNIA

Între 30 octombrie -3 noiembrie 2019, la Romexpo va avea loc cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud estul Europei – CARNEXPO 2019.

 

Acesta va reuni sub același pavilion, atât companii de prestigiu la nivel internațional, cât și principali jucători din industria alimentară românească. Ca la fiecare ediție de la înființarea târgului, și în anul acesta Karpaten Meat va avea propriul stand, unde va expune carne de vită Angus de cea mai bună calitate, direct de la fermele sibiene.

 

În plus KMG, alături de partenerul său Carmangeria Moldovan, va organiza zilnic mai multe evenimente destinate cărnii de vită Angus. Pe întreg parcursul târgului cele două echipe vă invită să participați la show-uri măcelărești și show-uri culinare. Cele dintâi vor aborda în fiecare zi o altă zonă de tranșare și modul de obținere a pieselor aferente, urmând ca apoi, în cadrul show-ului culinar să se prepare una dintre piesele obținute mai devreme.

 

Acest întreg concept vine ca urmare a lansării propriei unități de tranșare pe care  Karpaten Meat Group a deschis-o anul acesta. Prin această investiție producătorul local va avea posibilitatea de tranșare personalizată pentru clienții din zona HoReCa, și livrarea de anumite piese, în funcție de nevoile acestora, deschizând astfel drumul către preparate mai creative, meniuri mai variate, către bucătari care lucrează în strânsă colaborare cu măcelarii.

 

Cei interesați de domeniul alimentar, gastronomie și preparate locale sunt așteptați să viziteze standul nostru în pavilionul destinat producătorilor, la standul B2- 38d, unde veți putea afla detalii despre carnea de vită Angus, ultimele noutăți despre cum o puteți achiziționa și modalități corecte de gătire a acesteia.

 

Deși nici în acest an nu este posibilă participarea și cu animale in cadrul târgului INDAGRA, un reprezentant Karpaten Meat va fi prezent la locație, pe tot parcursul târgului pentru a oferi doritorilor informații despre activitatea noastră din cadrul fermei.

 

Pentru mai multe detalii despre târguri și prezența noastră vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 269 232 977 sau să ne scrieți mail la info@karpaten-meat.com.