fbpx

Carnea Premium Angus apreciată la Anuga 2019, Köln

Din experiența de peste 10 ani a Karpaten Meat Group în producția cărnii de vită, rețeta succesului pentru o calitate recunoscută într-un show culinar de talie internațională constă în îmbinarea a trei principii: know-how elvețian, sistem de producție integrat și calitate în fiecare etapă de producție.

 

Unul dintre programele la care au putut asista vizitatorii celui mai important târg comercial Internațional din Europa în domeniul produselor alimentare, Anuga 2019, a fost show-ul culinar organizat de Karpaten Meat Group în parteneriat cu Carmangeria Moldovan Cluj-Napoca. Bucătarii noștri parteneri au gătit vrăbioară, mușchiuleț și obrăjori de vită Premium Angus, iar spectatorii la show-ul culinar au degustat din piesele pregătite, confirmând calitatea cărnii de vită Aberdeen Angus de la fermele Karpaten Meat Group.

 

De asemenea s-a discutat despre cum poate fi recunoscută o carne de calitate și factorii decisivi în obținerea ei. Carnea este naturală și provine de la bovine Angus hrănite cu iarbă în sistem extensiv. Frăgezimea și gustul specifice sunt date de gradul ridicat de marmorare, precum și de stratul substanțial de grăsime care învelește carcasele și care este o condiție esențială pentru maturare.

 

Calitatea premium este rezultatul unui întreg proces de obținere a cărnii, care are la bază întâi de toate o genetică de top completată de modul de creștere  și hrănire a animalelor și, nu în ultimul rând, de procedeul de maturare.

 

Ne bucurăm că încă o dată carnea de vită Premium Angus de la Karpaten Meat Group a fost recunoscută la nivel internațional, iar de această dată, în cadrul celui mai mare eveniment de profil, Târgul Internațional Anuga 2019, Köln.