fbpx

Programul de finanțare Agricover continuă

Pentru a-ți transpune planurile în realitate și a-ți dezvolta ferma într-un business de succes, Karpaten Meat Group îți propune alături de Agricover soluția: creditul Angus, destinat în exclusivitate crescătorilor de bovine Angus. Programul de finanțare deja cunoscut de către mulți dintre fermierii de bovine Angus se bucură în continuare de atenția fermierilor crescători de bovine, drept pentru care continuăm colaborarea cu Agricover și în acest an.

 

Credit pentru investiții – Creditul Angus

Finanțare pentru achiziția de bovine de reproducție Angus, femele sau mascul. Finanțarea este acordată în funcție de necesitățile, potențialul fiecărui fermier în parte.

 

Avantaje:

– simplu și rapid, fără birocrație

– formulă de rambursare flexibilă – scadențar corelat cu cash flow-ul generat de valorificarea producției, încasarea subvenției sau calendarul fătărilor

– finanțare pe o durată de până la 5 ani, cu posibilitate de grație pentru primul an

– avans începând cu 10%

– garantarea cu animalele finanțate și cu contractul de vânzare tăurași.

 

Acest sprijin de creditare este dedicat exclusiv pentru achiziția de bovine Angus în cadrul programelor de parteneriat Karpaten Meat.

 

Pentru mai multe informații contactează reprezentantul Agricover din zona ta! Găsești toate contactele AICI.

 

Creditul Angus creat alături de Agricover se adresează fermierilor din toate zonele țării, interesați să dezvolte o afacere cu bovine din acestă rasă și care își desfășoară activitatea sub umbrela unei societăți comerciale (persoanele fizice neputând fi finanțate prin această formă de creditare). Indiferent de dimensiunea fermei (mică, medie sau mare), prioritatea noastră este identificarea celei mai bune variante pentru fiecare caz particular, ținând cont de implicații financiare (aduse la o formă cât mai eficientă, alături de consultanții Agricover) dar și de capacitatea de dezvoltare a unui management eficient și profitabil, alături de echipa Karpaten Meat Group.

 

Află toate detaliile despre programele de parteneriat disponibile în ferma Karpaten Meat Group, contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com, fie telefonic la numărul 0269/ 232 977.