fbpx

Creditul Angus continuă și oferă beneficii fermierilor crescători de bovine

Dacă intenționați să vă dezvoltați un business cu bovine Angus, dar nu dispuneți integral de resursele financiare, nu ezitați să contactați partenerii noștri Agricover care vă pot susține pe de o parte afacerea existentă prin finanțare pentru investiții, iar pe de alta prin asigurarea ciclului de producție, dar și pentru înființarea unei ferme noi.

 

Creditul Angus creat alături de Agricover se adresează fermierilor din toate zonele țării, interesați să dezvolte o afacere cu bovine din această rasă și care își desfășoară activitatea sub umbrela unei societăți comerciale (persoanele fizice neputând fi finanțate prin această formă de creditare). Indiferent de dimensiunea fermei (mică, medie sau mare), prioritatea noastră este identificarea celei mai bune variante pentru fiecare caz particular, ținând cont de implicații financiare (aduse la o formă cât mai eficientă, alături de consultanții Agricover), dar și de capacitatea de dezvoltare a unui management eficient și profitabil (alături de echipa Karpaten Meat Group).

 

Acest sprijin de creditare este dedicat exclusiv pentru achiziția de bovine Angus în cadrul programelor de parteneriat Karpaten Meat. De la începutul activității fermei noastre, unul dintre obiectivele principale a fost sprijinirea fermierilor crescători de bovine Angus. În acest sens am dezvoltat pe parcursul anilor diverse programe dedicate partenerilor Karpaten Meat Group, ce oferă oportunități de dezvoltare și siguranță într-o piață fluctuantă.

 

Află toate detaliile despre programul de finanțare Agricover contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com, fie telefonic la numărul 0269/ 232 977.