fbpx

Beneficiile programului de parteneriat Karpaten Meat și susținerea fermierilor crescători de bovine

De-a-lungul activității noastre am dezvoltat diverse căi de susținere a fermierilor care caută un mediu de dezvoltare fiabil, cu produse de calitate; și astfel antreprenori din zootehnie se îndreaptă spre serviciile noastre. Chiar și în aceste timpuri dificile în care este greu să realizezi un plan de dezvoltare pe termen lung sau să prevezi dezvoltări ale pieței, Karpaten Meat este în continuare alături de parteneri și îi susține, atât din punct de vedere al consilierii în dezvoltarea businessului, cât și concret prin asigurarea unei piețe de desfacere.

 

Credem în continuare într-un viitor profitabil al acestui business și suntem alături de parteneri, atât prin oferirea de genetică Aberdeen Angus de calitate, cât și prin asigurarea unei piețe de desfacere. Ca în orice tip de business, și în managementul unei ferme cursul acțiunilor este dictat de multiplele cerințe și nevoi ale pieței, iar evoluția cere flexibilitate.

 

Selecțiile continuă în ferma Karpaten Meat, în plus oferim și consiliere celor ce își doresc înființarea unei ferme cu bovine Angus și suport tehnic/ logistic pe parcursul extinderii acestora. Cel mai important, însă, este că oferim fermierilor garantare contractuală de asigurare a unei piețe de desfacere pentru produși. În fiecare an de când am dezvoltat acest proiect, acesta a scăzut riscurile de investiție ale partenerilor și le-a generat o amortizare a costurilor, efect pe care îl așteptăm și pe viitor, prin continuarea achizițiilor de viței, conform criteriilor contractuale.

 

Continuăm așadar să încurajăm fermierii români interesați de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus și să îi susținem.

 

Află cum funcționează programul de parteneriat Karpaten Meat și care sunt beneficiile acestuia. Pentru a deveni partenerul nostru sau pentru a beneficia de suportul echipei Karpaten Meat Group,   contactează-ne    pe adresa de e-mail    info@karpaten-meat.com   sau telefonic la numărul   0269/232 977.