fbpx

A 9 a ediție a licitației de bovine Aberdeen Angus din Germania se mută în ONLINE!

Un eveniment important pentru domeniul zootehnic internațional este licitația de bovine Aberdeen Angus ce se desfășura la ferma Donaumoss Angus Farm, din Gundelfingen, în fiecare an.

 

Anul acesta din cauza pandemiei evenimentul se organizează online.

 

În acest an, exemplare din Germania cu linii genetice internaționale, selectate pentru a îmbunătăți caracteristicile rasei Aberdeen Angus, oferă o gamă largă de posibilități de achiziție pentru fermierii interesați de o genetică superioară.

 

În cadrul licitației de anul acesta bovinele vor fi prezentate într-un catalog pe care îl puteți accesa online de pe acest link.  Cu ajutorul catalogului cei interesați pot selecționa bovinele dorite în funcție de caracteristicile principale urmărite. Toate detaliile despre taurii vânduți se află în catalog de la taurii de referință din care provin, la pedigree-uri, dar și date despre liniile genetice precum și competițiile internaționale la care au participat. Noutatea anul acesta, alături de exemplarele prezentate se pot achiziționa și embrioni.

 

Fermierii români au fost nelipsiți la acest eveniment în ultimii 8 ani, fiind o întâlnire de referință pentru cei ce activează în domeniu, astfel că și în acest an Karpaten Meat susține această inițiativă și vă încurajează să luați parte la eveniment.

 

Noi, echipa Karpaten Meat, vă asigurăm tot suportul necesar. Vă rugăm să ne scrieți pe adresa info@karpaten-meat.com sau să ne sunați la numărul +40 743 221 773.