fbpx

SIAL 2022 – ECHIPA KARPATEN MEAT PREZENTĂ LA ACEST TÂRG INTERNAȚIONAL

Unul din cele mai importante târguri din industria alimentară din Europa și poate chiar din lume a avut loc în luna octombrie, în orașul Paris, Franța.  𝗦𝗶𝗮𝗹 𝗣𝗮𝗿𝗶𝘀 nu este doar un loc pentru companiile globale pentru a găsi noi parteneri de afaceri, ci și pentru a strânge relațiile cu partenerii și clienții vechi din țară și din străinătate.

 

De peste 50 de ani, SIAL Paris reunește sub umbrela sa cei mai importanți jucători din industria alimentară din lume, pentru a împărtăși cunoștințele lor din acest domeniu, a descoperi noile tendințe și a îmbunătăți sau a crea împreună rețetele viitorului.

 

Standul Karpaten Meat Group din cadrul acestui eveniment a  promovat cunoscutul brand „Angus from Transylvania” și potențialul României de a deveni un furnizor de carne de vită de calitate, la nivelul Europei. Echipa noastră prezentă la târg, a promovat produsele românești, au explorat noi oportunități productive pentru produsele companiei noastre dar au și descoperit noile trenduri și inovații internaționale din industria de food.

 

Prezența noastră alături de delegația României a adus un nou val de vizibilitate atât pentru produsul autohton, cât și pentru țară iar continuarea participării la astfel de manifestări internaționale aduce an de an plus valoare, piață de desfacere, prezență printre cei mai buni din lume și posibilitatea de a rămâne în contact cu ultimele inovații din domeniu.