fbpx

Karpaten Premium Angus a lansat Grill Pack

Vara fiecare își regăsește superputerile, pasiunile, gusturile și activitățile preferate. Ei bine, pentru cei ce după-amiezile relaxante cu prietenii înseamnă un grătar gustos, gătit exact cum trebuie, la începutul acestei săptămâni, Karpaten Premium Angus a lansat GRILL PACK!

 

Dacă ai grill-ul în sânge, acest pachet este pentru tine!

 

GRILL PACK conține piese de carne Premium Angus, numai bune pentru grătar. Cunoscut și recunoscut mondial, burgerul de Angus este plăcerea oricărui gurmand care apreciază carnea de vită. 4 bucăți de burger din carne Premium Angus se găsesc în pachet, gata pregătiți pentru o masă rapidă și aromată.

 

Celelalte 2 componente ale pachetului – greabănul (1,25 kg) și baveta (1,25 kg) sunt două piese cu un gust intens, bine marmorate și fragede care pot fi marinate pentru grill sau pregătite ca fripturi și preparate în tigaie.

 

Piesele sunt maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu +/- 5% dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton iar temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.

 

Fiind produsă în România, ne dorim ca toți consumatorii să aibe posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită de calitate superioară, care până acum putea fi adusă doar din import. Carnea de vită Premium Angus din Transilvania este produsă din bovine cu o genetică de top, crescute în mod natural, în sistem extensiv, pe pășunile românești. Animalele sunt crescute conform normelor de protecție a mediului și ale animalelor, cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiție și expertiză elvețiană.

 

Comandă GRILL PACK simplu și rapid, din magazinul online www.premiumangus.ro!