Ofertă la achiziția de material seminal

În luna iulie o nouă ofertă este disponibilă la Karpaten Meat Group, pentru fermierii doritori să achiziționeze material seminal de la tauri din rasa Aberdeen Angus. Până la sfârșitul lunii, orice comandă de 8 doze, este completată de încă 2 gratis!

 

În vederea ameliorării raselor de taurine și realizarea de viței cu caracteristici superioare, la ferma Karpaten Meat avem material seminal atent selecționat de la tauri campioni, recunoscuți pe plan mondial. Taurii de la care se recoltează materialul seminal au dovedit rezultate bune, recunoscute la nivel european.

 

Doi dintre aceștia sunt DONAUMOOS LORD BOYFRIEND K883 și DONAUMOOS KING ROSSITER G182, ambii având un înalt potențial genetic. Iată mai jos caracteristicile specifice ale fiecăruia, ce vor fi transmise produșilor lor și vor contribui la dezvoltarea fermei, conform obiectivelor acesteia.

 

DONAUMOOS LORD BOYFRIEND K883

  • Destinat pentru fătări ușoare, calitatea cărnii și a carcasei. Materialul seminal de la acest taur este recomandat fermierilor care doresc produși puțini dar cu ușurință la fătare și caracteristici superioare a carcaselor.
  • Atât tatăl cât și mama taurului fac parte din vedetele Te Mania Australia
  • Te Mania Angus are în prezent cinci din primele zece exemplare enumerate în rasa Angus pentru fibre de grăsime intramusculare (IMF).

 

DONAUMOOS KING ROSSITER G182

  • Destinat pentru reproducere, recomandat pentru fermele care doresc dezvoltarea efectivelor deținute.
  • Materialul genetic de la acest taur aduce beneficii atât în prima generație de produși, cu ușurință de fătare dar și la a doua generație.
  • Femelele mame cu genetică moștenită de la acesta au un volum ridicat de lapte, care se traduce într-un spor mediu zilnic ridicat pentru viței.

 

Graficul cu procentajele EBV vă permit să evaluați exact modul în care estimările curente ale valorii de reproducție se desfăşoară, dar şi evaluarea fiecărei caracteristici în comparație cu animalele care au fost evaluate în cadrul acestei evaluări genetice.

 

Până la sfârșitul lunii iulie, cumpără 8 doze și primești încă 2 gratis!

 

Pentru comenzi sau detalii despre această ofertă, sunați la numărul de telefon 0269/232977 sau contactați-ne pe adresa info@karpaten-meat.com.