fbpx

Programul de finanțare Agricover – un interes major din partea fermierilor

În cursul acestui weekend peste 200 de persoane au fost prezente la o întâlnire a membrilor Agricover cu ocazia căruia s-au discutat cele mai importante subiecte ale primei jumătăți din acest an din domeniul  finanțării agriculturii și zootehniei românești.

 

Ca urmare a unui interes ridicat al fermierilor de pe teritoriul țării vis-à-vis de programul de finanțare creat de Karpaten Meat  în colaborare cu Agricover, invitat extern la eveniment a fost un reprezentant KMG care a prezentat detaliile acestui proiect comun. Pentru o mai bună înțelegere a posibilităților și oportunităților Creditului de finanțare Angus, în urma prezentării au fost exemplificate diverse moduri de aplicare a acestuia, ulterior fiind lansată o sesiune de dezbateri.

 

Prezența noastră la eveniment a fost foarte bine primită, mulți dintre participanți exprimându-și dorința de a organiza vizite comune alături de reprezentanți KMG, către fermierii interesați. Am fost de asemenea bucuroși să acceptăm propunerea câtorva dintre aceștia de a veni mai întâi în ferma noastră de la Marpod, pentru a înțelege mai bine modul de funcționare a unui management eficient al fermei de bovine Angus. În cursul acestei săptămâni, au fost stabilite, așadar primele 3 vizite din partea acestora.

 

Creditul Angus creat alături de Agricover se adresează fermierilor din toate zonele țării, interesați să dezvolte o afacere cu bovine din acestă rasă și care își desfășoară activitatea sub umbrela unei societăți comerciale (persoanele fizice neputând fi finanțate prin această formă de creditare). Indiferent de dimensiunea fermei (mică, medie sau mare), prioritatea noastră este identificarea celei mai bune variante pentru fiecare caz particular, ținând cont de implicații financiare (aduse la o formă cât mai eficientă, alături de consultanții Agricover) dar și de capacitatea de dezvoltare a unui management eficient și profitabil (alături de echipa Karpaten Meat Group).

 

Având în vedere succesul rapid al acestei colaborări și interesul major al fermierilor față de această oportunitate, există posibilitatea ca pe viitor să dezvoltăm și alte proiecte cu destinații complementare necesare într-un management complet, nu doar pentru achiziții de bovine.

 

Află toate detaliile despre programul de finanțare Agricover AICI sau contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.