fbpx

Karpaten Meat susține programul ”Adoptă un tânăr fermier” din cadrul târgului Agromalim

A doua săptămână a lunii septembrie, pentru cei ce activează în domeniul agriculturii și zootehniei este marcat de târgul Agromalim din Arad.

 

Pe parcursul zilelor de 13-16 septembrie, echipa Karpaten Meat Group va fi prezentă la acest eveniment care marchează începerea toamnei și a unui nou sezon de achiziții pentru fermieri.

 

Ca la toate evenimentele de până acum, echipa KMG va aduce bovine cu valoare genetică ridicată și va fi alături de cei din domeniu, susținând excelența în zootehnie cu informații valoroase despre rasa Angus și despre modalități eficiente de a realiza un business de profil.

 

De asemenea, din dorința de a susține tinerii fermieri din țară care s-au îndreptat spre afacerea cu bovine Angus și a încuraja dezvoltarea acestui sector foarte ofertant, Karpaten Meat Group împreună cu Asociația Aberdeen Angus și cu membri acesteia oferă suport pentru programul ”Adoptă un tânăr fermier” care va avea loc în cadrul târgului. Concursul destinat membrilor tineri din cadrul asociației face parte dintr-un proiect de lungă durată care dorește să susțină și să încurajeze noii antreprenori din acest sector, creând în timp o rețea de ferme care să contribuie la dezvoltarea unei genetici de calitate din Aberdeen Angus în România.

 

Acest eveniment din cadrul târgului face ca zona de expunere de taurine și prezentările din ring să fie puncte de maxim interes pentru vizitatori și expozanți. Cei prezenți vor putea lua parte atât la finala concursului și premierea tinerilor câștigători, cât și la conferințe și prezentări pe teme de interes din domeniu dar vor avea de asemenea posibilitatea să viziteze standurile prezente și să afle detalii specifice după fiecare caz în parte.

 

Accesul este gratuit la târg pentru doritori, acesta făcându-se pe bază de invitație. Aceasta poate fi descărcată de AICI și printată.

 

Suntem mereu în căutarea unor noi parteneri așa că dacă doriți să aflați mai multe informații o puteți face căutând standul Karpaten Meat Group din cadrul târgului. Vă așteptăm!

 

Invitatie vizitator