fbpx

Noi importuri, noi oportunități în ferma Karpaten Meat Group

Luna septembrie reprezintă începutul unui nou sezon de achiziții în fermele de bovine Aberdeen Angus. În anticiparea cererii mari de animale ce caracterizează perioada toamnei, noi importuri au avut loc la ferma Karpaten Meat Group.

 

Astfel, această perioadă aduce noi oportunități de achiziție pentru partenerii noștri interesați de bovine Angus, cu genetică superioară, atent selecționată. Toate bovinele din ferma proprie cât și cele de import sunt vaccinate, testate la zi, libere de IBR și însoțite de certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree).

 

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, județul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face la adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.

 

Fermierii parteneri dar și cei ce doresc să înceapă o afacere cu bovine de carne Angus pot beneficia de programul nostru de parteneriat și de avantajele acestuia. Pe lângă asigurarea contractuală a unei piețe de desfacere pentru vițeii produși, Karpaten Meat susține transferul de informații și de experiență, suport tehnic și logistic, în vederea realizării unui management eficient și corect al fermei. De asemenea, în sprijinul fermierilor au fost dezvoltate o serie de noi programe care să ofere un context favorabil dezvoltării fermelor partenere și în timp a acestui sector zootehnic.

 

Suntem mereu în căutarea unor noi parteneri așa că dacă doriți să aflați mai multe informații o puteți face căutând standul Karpaten Meat Group din cadrul târgului. Vă așteptăm!