fbpx

KARPATEN MEAT – DE LA UN MODEL DE BUSINESS, LA CREAREA UNEI REȚELE NAȚIONALE

Astăzi atenția noastră se îndreaptă către cei care prin curaj și dedicare, s-au alăturat scopului Karpaten Meat Group de a crea o rețea solidă care să susțină evoluția rasei Aberdeen Angus în România și care să aducă progres în sectorul zootehnic al țării.

 

Acum 10 ani, Karpaten Meat Group dădea startul unei noi afaceri în România – business-ul cu bovine de carne ANGUS. De la început, în fiecare an de activitate, acest sector și-a extins câte o latură şi se dezvoltă având la bază ferme partenere din ce în ce mai numeroase, ce dețin efective tot mai valoroase.

 

Nici una dintre acestea nu ar fi fost însă posibilă fără oamenii care au pus bazele acestui nucleu și oamenii din spatele fiecărei ferme care s-au alăturat pe parcurs.

 

Acum 10 ani, la momentul înființării Karpaten Meat, pe pășunile României nu erau întâlnite rasele de bovine de carne. Deși inițial privite cu scepticism de către fermierii locali, care erau învățați cu producția de lapte, bovinele Angus și-au dovedit în timp rentabilitatea. Eficiența și profitabilitatea unei ferme de bovine Angus i-a convins, așadar pe tot mai mulți să își îndrepte focusul spre acest business care se poate pune ușor pe picioare, cu o investiție minimă.

 

Rând pe rând fermieri din toate zonele țării au înțeles importanta geneticii și eficiența managementului unei ferme de bovine Angus . Cu sprijinul tehnic și logistic, pe baza experienței avute în ferma noastră, fiecare start-up din domeniu s-a integrat în sistemul creat și promovat de Karpaten Meat Group.

 

Iată discutăm astăzi așadar, despre o rețea extinsă de antreprenori autohtoni care împreună au adus plus de valoare în piața de bovine, dar și de carne, din țara noastră. Doar anul 2018 a adus o creștere de peste 11 % a fermierilor interesați de domeniu, noile lor ferme însumând efective de aproximativ 2000 de capete.

 

Karpaten Meat Group în continuare susține fiecare partener și menține direcția de dezvoltare a acestui tip de business, venind constant cu soluții inovative și aducând în discuție viitoare strategii.

 

Alătură-te și tu celei mai mari rețele Angus! Contactează-ne pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/232 977.