fbpx

KARPATEN MEAT GROUP PREZENT LA CONFERINȚA ANUALĂ AGRICOVER 2019

Săptămâna trecută a avut loc la Romexpo Conferința Anuală Agricover 2019 care a devenit deja o tradiție, fiind cel mai apreciat un eveniment dedicat soluțiilor inovatoare care susțin performanțele fermierilor. Ca în fiecare an, manifestarea a adus în atenție noutățile din agribusiness, tehnologiile de ultimă generație și tendințele de pe piețele agricole.

 

Evenimentul a reunit exclusiv elita agriculturii românești, respectiv, cei mai performanți fermieri, experți internaționali și furnizori de tehnologii de ultimă generație.

 

Echipa Karpaten Meat Group a fost și ea prezentă în acest cadru, promovând programele dezvoltate împreună cu Agricover.

 

Accentul discuțiilor cu cei prezenți s-a pus pe planurile de viitor ale KMG, care vizează implementarea unor centre de îngrășare pentru bovinele Angus. Pentru a închide lanțul de producție în țara noastră este necesar ca în viitorii ani să se investească major în ultima etapă a procesului, astfel încât România să aibă capacitatea de a-și păstra produșii iar în timp să se transforme din comerciant de bovine într-un furnizor stabil și de lungă durată de carne de vită de calitate.

 

Mulți dintre cei prezenți s-au arătat interesați de acest business și de beneficiile pe care acest sector le poate avea asupra României. Speranța noastră și a celor din agribusiness este că prin eforturile noastre comune și printr-un sprijin național, se va putea atinge adevăratul potențial al țării.