fbpx

PARTY PACK – PACHETUL CU BURGERI, PERFECT PENTRU GRĂTARELE CU PRIETENII

Un nou pachet cu carne de vită Angus a fost lansat în magazinul www.premiumangus.ro.

 

Pentru cei care se pregătesc de petrecere și știu că nimic nu astâmpără foamea mai bine ca un grătar cu prietenii, Premium Angus a creat PARTY PACK. Acesta cuprinde 20 de burgeri din carne de vită Angus, condimentată gata (cu sare și piper) care după dezghețare pot fi puși direct pe grill.

 

Ușor de comandat, de transportat și de pregătit în aer liber, de acum iubitorii de burgeri își pot chema prietenii la un grătar pregătit după gustul și preferințele fiecăruia.

 

Burgerii Premium Angus conțin carne 100% Angus, se prepară din carne vită lucru, obținută din sfert anterior, din gât, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75%/25%. Nu se folosește adaos de seu datorită faptului că aceste piese au un grad ridicat de grăsime proprie.

 

Trasabilitatea pieselor pe care magazinul o oferă asigură garanția unui produs responsabil – un produs obținut local, într-un sistem ce pune accent pe bunăstarea animalelor, respect pentru natură și pentru o nutriție echilibrată. Tot sistemul de obținere a cărnii de vită Premium Angus este urmărit îndeaproape și controlat în fiecare etapă, astfel încât carnea care ajunge în farfuria consumatorilor să aducă aromă și frăgezime dar si calități nutritive de bază pentru organism.

 

Încearcă PARTY PACK simplu și rapid, din magazinul online www.premiumangus.ro!