fbpx

KARPATEN MEAT GROUP CONTINUĂ ACHIZIȚIA VIȚEILOR ANGUS DE LA PARTENERI

De-alungul activității noastre am dezvoltat diverse căi de susținere a fermierilor care caută un mediu de dezvoltare fiabil, cu produse de calitate și astfel se îndreaptă spre serviciile noastre.

 

Am oferit consiliere celor ce și-au dorit înființarea unei ferme cu bovine Angus și suport tehnic/ logistic pe parcursul extinderii acestora. Cel mai important, însă, le-am oferit fermierilor garantare contractuală de asigurare a unei piețe de desfacere pentru produși. Acest proiect a scăzut riscurile de investiție ale partenerilor și le-a generat o amortizare a costurilor, efect pe care îl așteptăm și pe viitor, prin continuarea achizițiilor de viței, conform criteriilor contractuale.

 

Continuăm așadar să încurajăm fermierii români interesați de dezvoltarea unei afaceri cu bovine Angus și să îi susținem.

 

Îată condițiile de achiziționare de viței Angus:

  1. Viţei crescuți cu laptele mamei şi cu iarba de pe păşune până la înțărcare
  2. Înţărcarea se face cel mai devreme la vârsta de 6 luni
  3. Greutatea minimă la momentul răscumpărării este de 200 kg şi maxim 400 kg
  4. Preţurile sunt oferite în funcţie de calitatea viţelului. Definirea categoriilor în funcție de calitatea vițelului o puteți găsi accesând acest link: clase de calitate
  5. Preţurile sunt oferite în funcţie de greutatea viţelului. Vițelul se cântărește la ferma Karpaten Meat pe cântar omologat în prezența unui reprezentant al partenerului.
  6. În funcție de perioada anului și de rutele stabilite putem susține transportul pentru o grupă mai mare de 20 de viţei.
  7. Castrarea vițeilor aduce un beneficiu financiar clientului.

 

Pentru a deveni partenerul nostru sau pentru a beneficia de suportul echipei Karpaten Meat Group, contactează-ne pe adresa de e-mail  info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/232 977.