DOTĂRI TEHNICE PROFESIONISTE PENTRU UN MANAGEMENT COMPLET ȘI EFICIENT

Fermele de bovine Angus înregistrează în ultimii ani o popularitate tot mai mare pe teritoriul României. Acest lucru se datorează mai multor factori precum investiția minimă necesară la începerea afacerii, genetica valoroasă a acestor bovine, un randament ridicat, posibilitatea valorificării terenurilor agricole ostile cultivării, etc. Întreg managementul (ușor si eficient) convinge din ce în ce mai mulți fermieri să convertească afacerile axate pe producția de lapte sau chiar să investească de la zero în această rasă.

 

Pentru un start eficient în acest domeniu, odată cu achiziționarea unui anumit număr de animale, recomandăm dotări tehnice profesioniste de la Highland, testate deja pe parcursul activității noastre, care garantează siguranța și gestionarea facilă a animalelor. Asigurarea unui mediu sigur de creștere și a unui mod de lucru controlat are mare impact asupra sănătății și stării de relaxare a bovinelor.

 

Grupul nostru de firme oferă întreaga gamă de servicii și activități necesare pentru sistemul de producție de bovine Angus. Toate dotările tehnice disponibile în ferma Karpaten Meat Group, pot fi vizualizate AICI. Cei interesați de achiziționarea acestora, ne pot contacta la +40 269 232 977 sau la adresa de email info@karpaten-meat.com .