fbpx

DE LA GENETICĂ LA UN SISTEM DE PRODUCȚIE COMPLET ȘI DE SUCCES

Beneficiile unei afaceri cu Angus atrage tot mai multă popularitate în țara noastră și tot mai fermieri interesați de această rasă. Fiind un sector în continuă creștere, care atrage antreprenori noi, e foarte important ca odată cu amplificarea volumului să se mențină calitatea.

 

Cel mai important factor care duce la un management eficient și rentabil dar și la rezultate bune în ceea ce privește producția de carne de vită este genetica pură, genetica de top a animalelor. Aceasta influențează în mare măsură fiecare etapă de producție, putând garanta un succes sau duce la un eșec în cazul în care nu e respectată.

 

Un profil genetic de calitate garantează o conversie ridicată din furaje în masă corporală, reducând costurile de întreținere a animalelor. Bovinele mame cu genetică recunoscută au fătări mai ușoare și vițeii lor se bucură de mai mult lapte până la momentul înțărcării, moment în care corpul lor este deja pregătit să reziste schimbărilor și bolilor. O genetică bună se traduce de asemenea în rentabilitatea producției de carne și obținerea unui produs marmorat, aromat, fraged și constant.

 

Dezvoltarea fiecărei ferme Angus în parte și succesul acestora aduce o creștere generală a sectorului zootehnic în România, asigurând beneficii și condiții din ce în ce mai optime pentru toți care iau parte la acest sistem. Valorificarea potențialului României de creștere a bovinelor Angus pe pășunile neutilizate și menținerea standardului înalt de calitate în creșterea bovinelor vor transforma acest domeniu într-un motor național puternic ce va aduce posibilități variate de investiții, un suport mai valoros pentru fermieri, posibilitatea de închidere a lanțului de producție la noi în țară și nu în ultimul rând, produse de calitate, obținute local și recunoscute internațional.

 

Acesta este idealul business-ului cu bovine Angus iar toate acestea pornesc de la o genetică de top respectată și apreciată de fiecare fermă în parte.  

 

Karpaten Meat Group în continuare susține fiecare partener și menține direcția de dezvoltare a acestui tip de business, venind constant cu soluții inovative și aducând în discuție viitoare strategii. Noi am dat startul business-ului cu bovine de carne ANGUS în România. Alătură-te rețelei Angus și devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvoltă împreună cu Karpaten Meat.