fbpx

UNDE POȚI DEGUSTA CARNEA DE VITĂ ANGUS PRODUSĂ ÎN ROMÂNIA?

Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală este să contribuim la crearea unei culturi gastronomice în ceea ce privește carnea de vită în România și să facilităm accesul consumatorilor la aceste produse locale, 100% naturale, obținute printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă.

 

Având mereu în vedere produsele de calitate superioară pe care le livrăm, focusul nostru este dezvoltarea de concepte și proiecte alături de partenerii noștri. În cadrul parteneriatelor HoReCa propunem diversificarea ofertei (pentru a adăuga preparate creative, din piese mai puțin cunoscute, pe lângă celebrele steakuri), ajutăm personalul localurilor cu informații despre produsele pe care ei le comercializează, contribuim la comunicarea pe care partenerii noștri o dezvoltă și ne implicăm activ în evenimente culinare.

 

Pentru cei cei doresc să consume o carne de calitate, pot degusta carnea de vită Angus (sau Black Angus cum e cunoscută în România), în localuri din toată țara. Colaborăm cu diverse restaurante din țară, atât cu volum ridicat, cât și câteva gourmet (de capacitate mai mică) dar care utilizează exclusiv produse locale. Interesul nostru este ca fiecare partener să beneficieze de valoarea adusă de carnea de vită Angus, să aibă posibilitatea de a oferi clienților preparate excepționale, ce au la bază materie primă sănătoasă, gustoasă și de încredere. De asemenea, ca iubitorii de carne de vită să aibă posibilitatea de a consuma un produs premium, local, recunoscut internațional pentru calitățile lui.

 

Noi am dat startul business-ului cu bovine de carne ANGUS în România. Scopul grupului de firme Karpaten Meat este acela de a pune bazele unei rețele de producție de carne de vită ANGUS de calitate.

 

Vezi AICI lista restaurantelor din țară unde poți comanda carnea de vită Angus produsă în România.