fbpx

Vizite 2019 în cadrul fermei Karpaten Meat Group

Ca întotdeauna, porțile noastre sunt deschise celor ce doresc să înțeleagă mai bine modul de funcționare al acestui business cu bovine Angus și să urmărească pas cu pas procesul „from grass to beef”. Ca dovadă a interesului crescut vine și numărul ridicat de vizite la fermele Karpaten Meat Group primite, atât din România, cât și din alte țări.

 

Vizite din țări precum Elveția, SUA, Germania sau Austria au avut loc la fermele noastre de pe Valea Hârtibaciului, de la fermieri cu renume în domeniu până la tineri interesați de începerea și dezvoltarea unui business cu bovine de carne.

 

Având în vedere importanța Sibiului în contextul programului Sibiu, regiune gastronomică europeană 2019, o serie de vizite oficiale de la reprezentanți ai instituțiilor locale dar și de la reprezentanți ai programului gastronomic European din țările în care acesta a fost implementat până acum precum și din viitoare capitale ale acestui concept ne-au trecut pragul.

 

Să nu uităm de elevii și  studenții pasionați de zootehnie sau agricultura care s-au bucurat de o experiență autentică în domeniul în care doresc să se dezvolte, aflând de la profesioniști ce presupune și care sunt oportunitățile acestuia.

 

Iată câteva dintre aceste vizite din ferma Karpaten Meat Group.