fbpx

REZERVĂ DE ACUM BOVINELE GESTANTE PENTRU LA TOAMNĂ!

Posibilitățile de exploatare responsabilă a pășunilor neutilizate din România sunt încă foarte mari iar acest lucru permite o continuă dezvoltare în domeniul zootehnic.

 

Noi, la Karpaten Meat Group, susținem dezvoltarea sustenabilă a partenerilor noștri și ne dorim ca toți antreprenorii ce activează în acest domeniu și dețin ferme Angus să construiască împreună afaceri profitabile. Acesta este motivul pentru care venim în sprijinul fermierilor parteneri și lansăm un nou program benefic pentru aceștia.

 

La fel cum rezultatele unei munci nu apar de pe o zi pe alta, nici un management spontan nu va avea efecte pozitive pe termen lung. Începând cu această perioadă, fermierii români, crescători de rasa Aberdeen Angus își pot asigura efectivul de bovine gestante pe care îl doresc pentru toamna acestui an. Lunile septembrie și octombrie sunt marcate de o cerere foarte mare iar disponibilitatea la nivel european este foarte scăzută. Acest lucru, pe lângă riscul evident datorat unei astfel de piețe în care cererea depășește oferta, are și un efect de creștere a prețului de achiziție, care trebuie acoperit de fermierii deciși să completeze rândurile animalelor deținute.

 

Cum funcționează programul de rezervare a bovinelor gestante?

– Calculează numărul de gestante dorite și rezervă-le de acum, prin comandă.

– Achită avansul de rezervare, pentru a te asigura că vei avea la toamnă animalele dorite.

– În lunile septembrie/ octombrie selecționează bovinele Angus dorite, direct din ferma noastră, înainte de livrare.

 

Care sunt principalele motive pentru care este eficientă achiziționarea bovinelor gestante pe perioada toamnei?

– Perioada de gestație a acestora fiind de 9 luni, bovinele gestante în toamnă vor făta în lunile de primăvară.

– Vițeii rezultați se vor hrăni direct cu iarba de pe pășune, beneficiind de toate calitățile nutritive ale vegetației proaspete.

– Temperaturile moderate duc la minimizarea riscurilor fătării vițeilor.

– Costurile de întreținere a vițeilor produși sunt 0, asigurând un management foarte eficient.

– Posibilitatea de încadrare a bovinelor pentru subvenții.

 

Pe lângă toate aceste beneficii aduse de rezervarea și achiziționarea gestantelor,  prin programul de parteneriat garantăm răscumpărarea vițeilor produși, conform condițiilor specificate în contract. Garanția de răscumpărare a vițeilor reduce riscurile partenerului și îi asigură acestuia o piață de desfacere rentabilă. Investițiile sunt astfel amortizate într-un timp relativ scurt și, în același timp, se conferă încredere partenerului nostru, fiind scutit de costuri în plus pentru furajare și forță de muncă.